Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@11:09:07 GMT

باجه‌هابه‌عوارض‌آزادراه‌تهران-شمال‌برگشت

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۶۸۰۵

در حالی‌که منطقه یک آزادراه تهران-شمال اسفندماه سال گذشته افتتاح شده و از همان آغاز عوارضی در این مسیر به صورت الکترونیکی محاسبه و دریافت می شد، به تازگی باجه‌ها در آزادراه تهران-شمال فعال شدند و عوارض را به صورت دستی از مردم می گیرند. ناطقان: اسفندماه سال گذشته منطقه یک آزادراه تهران-شمال با حضور رئیس جمهوری، وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسئولان افتتاح شد تا یکی از بزرگترین پروژه‌های عمرانی و راهسازی کشور که به گفته مسئولان جزو پیشرفته ترین پروژه‌های چهل ساله اخیر بود، رونمایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از ویژگی‌های این آزادراه، الکترونیکی بودن پرداخت عوارض در این مسیر است و مردم دیگر نیازی نبود برای پرداخت عوارض این آزادراه در صف‌های طولانی باجه های آن منتظر بمانند.

اما بر اساس اطلاعات و اخبار به دست آمده خبرنگار ایسنا به تازگی باجه های عوارضی به آزادراه تهران-شمال بازگشتند و مردم مانند گذشته باید در صف های طولانی منتظر پرداخت کردن عوارض آزادراهی شان باشند.

البته باجه های عوارضی در مسیر برگشت فعال نیستند و مردم به صورت الکترونیکی آن را پرداخت می‌کنند اما در مسیر برگشت از جاده چالوس به سمت تهران باید در انتهای مسیر در صفوف ماشین ها منتظر بمانند تا عوارضشان را که نداده اند پرداخت کنند.

با توجه به اظهارات گذشته مسئولان شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و سرمایه‌گذاران آزاد راه های مختلف به نظر می‌رسد، دلیل بازگشتن باجه‌های عوارضی به آزادراه تهران-شمال این مسئله است که مردم عوارض الکترونیکی شان را پرداخت نمی‌کنند و سرمایه‌گذاران نمی‌توانند بیش از این منتظر بازگشت سرمایه شان از طریق عوارضی هایی که مردم نمی دهند، باشند. منبع: ایسنا برچسب ها: باجه ها ، عواررضی ، آزادراه تهران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: باجه ها آزادراه تهران آزادراه تهران شمال باجه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۶۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران

الهه بیگی در گفت وگو با ایسنا افزود: مستندات و وضعیت‌ زیست‌محیطی  ۲۶۳ مورد کارواش در استان تهران در سامانه جامع محیط زیست ثبت شده است. بر اساس آخرین اطلاعات، ۱۶۲ مورد کارواش در پایتخت شناسایی و اطلاعات آن‌ها در این سامانه ثبت شده این در حالیست که امکان جابجایی و تعطیلی واحدهای فاقد مجوز خیلی زیاد است.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران اضافه کرد: پیش از این واحدهای خدماتی، مشمول واحدهای آلاینده نمی‌شدند ولی بر اساس شیوه‌نامه جدید و تصویب‌نامه هیات وزیران در ۲۷ اسفند سال ۱۴۰۱ همه واحدهای خدماتی در صورت آلایندگی مشمول پرداخت عوارض آلایندگی تحت عنوان عوارض سبز می‌شوند. کارواش‌ها جزو مراکز خدماتی محسوب می‌شوند و در اولویت کاری محیط زیست تهران قرار دارند.

بیگی اضافه کرد: ادارات محیط زیست شهرستان‌های استان تهران کارواش‌ها را شناسایی و مدارک آن را چک می‌کنند و اگر در بازدید از آن‌ها متوجه آلایندگی شوند، به صاحبشان اخطار می‌دهند. مهلت اخطاریه بیش از دو هفته است. اگر اینگونه کارواش‌ها پس از صدور اخطاریه اول اقدامی برای رفع آلایندگی انجام ندهند، اخطاریه دوم با مهلت مناسب صادر می‌شود. اگر واحد آلاینده اقدامی نکند، مستندات آن در سامانه محیط زیست در قسمت آلاینده‌ها ثبت و مشمول پرداخت عوارض می‌شود.

وی در ادامه گفت: این عوارض به‌صورت فصلی است و واحدهایی که آلاینده تشخیص می‌شوند، هر سه ماه اطلاعات آن‌ها در سامانه جامع بارگذاری می‌شود و مشمول پرداخت عوارض می‌شوند.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران افزود: اطلاعات ۲۶۳ مورد کارواش در سامانه جامع محیط زیست ثبت شده‌اند ولی تعداد کارواش‌های مشمول لیست صنایع آلاینده هستند ۳۷۹ مورد در سال ۱۴۰۲بود چراکه امکان دارد یک کارواش چند بار اسمش در این لیست آورده باشد و تا زمانی که رفع آلوگی نکنند در لیست قرار دارد.  

 وی با بیان اینکه عمده مشکل زیست‌محیطی  کارواش‌ها مربوط به «پساب» آن‌هاست، اظهار کرد: اگر پساب آن‌ها بدون تصفیه وارد منابع پذیرنده مانند اراضی کشاورزی، چاه‌ها و آب‌های سطحی شود، از نظر ما آلاینده هستند چراکه مواد شوینده استفاده شده در کارواش به‌طور مستقیم وارد محیط زیست می‌شود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران اضافه کرد: اگر کارواش‌ها بسته به حجم پساب تولیدی، آن استانداردسازی نکنند و به‌صورت خام وارد منابع پذیرنده شود، آلودگی خاک و منابع آب زیرزمینی را در پی خواهد داشت و در صورت ورود به اراضی کشاورزی تبعات دیگری نیز دارد بنابراین اولویت اصلی ما برای کارواش‌ها استانداردسازی پساب‌ آن‌هاست چون این پساب‌ها حاوی آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی است.

بیگی در پایان اظهارکرد: بر اساس بازدیدهای انجام شده در حال حاضر میزان آلایندگی کارواش‌ها روند کاهشی داشته است و اغلب آن‌ها به استانداردهای محیط زیستی واقف هستند چراکه در اخطاریه‌های صادر شده اقدامات لازم برای رفع آلودگی ذکر می‌شود  و در نتیجه اغلب کارواش‌ها سیستم استانداردسازی پساب دارند.

دیگر خبرها

  • آخرین خبرها از جاده‌های مازندران در پایان هفته
  • ورود موتورسیکلت به آزادراه‌ها ممنوع است
  • وعده‌های مدیریتی « تاکید بر اتمام هرچه سریع‌تر آزادراه ارومیه-تبریز» ادامه دارد
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۷ اردیبهشت
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت / بارش باران در محورهای ۱۱ استان
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده هراز
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکیِ اجتماع طرح عفاف و حجاب