Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی طی سال های گذشته در دستور کار دولت و وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت و به تدریج آزادراه های کشور به این طرح پیوستند.

در قالب این طرح، باجه های عوارضی برداشته شدند و جای خود را به دوربین های ثبت الکترونیکی عوارض دادند تا مردم دیگر پشت ترافیک های طولانی برای پرداخت عوارض نایستند و در آزادراه های کشور ترافیک ایجاد نشود اما با این وجود به دلیل آنکه از سوی سرمایه گذاران آزادراه ها مبنی بر پرداخت نشدن عوارض توسط مردم عنوان می شد زمزمه هایی درباره بازگشت باجه های عوارضی به آزادراه های الکترونیکی مطرح شد و طی سال گذشته و امسال بارها وزیر راه و شهرسازی مخالفت خود را در این زمینه اعلام کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا نیز در اوایل تیر ماه نامه ای از سوی وزیر راه و شهرسازی به محمود غفاری - معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع این وزارتخانه - ارسال شد که در آن محمد اسلامی به صراحت اعلام کرده بود که اجازه بازگشت عوارض آزادراهی به حالت دستی را به هیچ یک از سرمایه گذاران نمی دهیم.

این مخالفت در حالی صورت گرفت که در همان تیر ماه باجه های عوارضی در منطقه یک آزادراه تهران - شمال در مسیر بازگشت به تهران ساخته شدند و مردم در این شرایط کرونایی مجبور بودند تا عوارض خود را به باجه ها پرداخت کنند.

پس از پیگیری های ما در این باره از مسئولان مختلف این وزارتخانه بر این نکته تاکید شد که باجه های عوارضی نباید به حالت سابق بازگردند.

در این زمینه خیر الله خادمی - معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور - گفت: طی یکسال گذشته شخص وزیر در برابر دستی شدن عوارض آزادراه های الکترونیکی مخالفت کرده و همه تلاشش را می کند تا این طرح با شکست مواجه نشود اما مردم هم باید همکاری کنند و عوارض شان را پرداخت کنند تا بتوانیم این طرح را به دیگر آزادراه های کشور نیز توسعه دهیم.

این اظهارات در حالی صورت گرفت که طی هفته های گذشته باجه های عوارضی به مسیر رفت آزادراه تهران – شمال (ابتدای قطعه یک) نیز نصب شدند و در واقع این آزادراه به صورت کامل دوباره دستی شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عوارض آزادراه آزادراه تهران شمال باجه های عوارضی پارسی خبر الکترونیکی شدن عوارض باجه های عوارضی عوارض آزادراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۱۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان

وزیر بهداشت در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم کنند.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۷ اردیبهشت
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت / بارش باران در محورهای ۱۱ استان
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران
  • ترافیک سنگین در جاده‌های منتهی به تهران حتی یک‌روز پس از تعطیلات
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران | تردد در این مسیرها به سمت تهران روان است
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ چالوس و هراز قفل شد
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ محورهای چالوس و هراز قفل شد
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • ترافیک سنگین در آزادراه قزوین کرج تهران