Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران،  خیراله خادمی  در ابن باره اظهار کرد: بر اساس توافق صورت گرفته از امروز در شش آزادراه دولتی از جمله آزادراه‌های تهران-ساوه، تهران-قزوین، قزوین-زنجان، تهران-قم، گنارگذر بندرعباس و آزادراه تبریز-ارومیه دوربین‌های این محورها به سامانه تخلفات پلیس راه متصل شده و همانطور که رانندگان اگر از ایستگاه‌های عوارضی عبور کنند و عوارض را پرداخت نکنند جریمه می‌شوند، در این آزادراه‌های دولتی نیز در صورت پرداخت نکردن عوارض به صورت الکترونیکی به آن‌ها تذکری در قالب پیامک از سوی پلیس داده شده و در صورت پرداخت نشدن، جریمه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: برخی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در مسیرهایی مانند آزادراه تهران-شمال خودشان قبل از افتتاح، برای الکترونیکی شدن عوارض‌شان اعلام آمادگی کرده بودند اما با توجه به اینکه در همین محور، مبالغ عوارض دریافت شده صرف توسعه فاز دوم آزادراه تهران-شمال می‌شد و در ابتدا تنها حدود ۳۰ درصد مردم و اخیرا حدود ۲۰ درصد آن‌ها عوارض‌شان را می‌دادند، سرمایه‌گذاران نسبت به نصب ایستگاه عوارضی اقدام کردند تا با مشکل در فازهای بعدی مواجه نشوند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور ادامه داد: با اجرای این توافق‌نامه امیدواریم میزان دریافتی عوارض آزادراهی به مراتب بیشتر از گذشته شود و اگر آن‌هایی که پرداخت نمی‌کنند جریمه شوند، می‌توانیم آزادراه‌های الکترونیکی مانند آزادراه تهران-شمال و آزادراه شهید همت را که به حالت دستی برگردانده شده بود را دوباره الکترونیکی کنیم.

خادمی گفت: از سوی دیگر در ادامه و با اجرایی شدن این توافق از سوی پلیس راه می‌توانیم دیگر سرمایه‌گذاران آزادراه‌ها را ترغیب کنیم تا به طرح الکترونیکی شدن عوارض بپیوندند چرا که ستاد ملی مقابله با کرونا و رییس‌جمهور دستور داده تا در این شرایط الکترونیکی شدن عوارض آزادراه‌ها به صورت جدی پیگیری و اجرایی شود.

وی اعلام کرد: با ادامه این تفاهم می‌توان امیدوار بود دیگر آزادراه‌های بخش خصوصی مانند آزادراه قم-اصفهان را که در آن‌ها دوربین‌های لازم نصب شده، ترغیب کنیم که ایستگاه‌های عوارضی را جمع کنند و به این طرح بپیوندند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: عوارض آزاد راه عوارض الکترونیکی جریمه آزادراه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۴۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!

تین نیوز

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علیرضا لطفی گفت: پرونده قاچاق لوازم یدکی خودرو به ارزش یک میلیارد و ۵۷۶ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان خرم آباد رسیدگی شد.

لطفی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۵۷۶ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالا محکوم کرد.

وی ادامه داد: شعبه همچنین متهم را به پرداخت ۹۰۰ میلیون ریال برابر ارزش خودرو حامل کالا و در مجموع به پرداخت ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

این مسئول اضافه کرد: ماموران نیروی انتظامی شهرستان خرم آباد خودرو را به ظن قاچاق توقیف و پرونده محموله قاچاق کشف شده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۱۵۱ میلیون جریمه برای بازی پرسپولیس!
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • گواهینامه رانندگی با چند نمره منفی ضبط و باطل می‌شود؟
  • انتخابات ملایر به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • برای استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز جرایم سنگینی تا بیش از ۱۰۰ برابر نرخ انرژی در نظر گرفته شده
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز نقره‌داغ می‌شوند