Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس بیات سرمدی مدیرکل نگهداری و ساخت آزادراه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور  با بیان اینکه از ۹ آزادراه که عوارض آن به صورت الکترونیکی دریافت می‌ضود، تنها در قطعه اول آزادراه تهران _ شمال دریافت عوارض به صورت دستی انجام می‌شود، گفت: در ۸ آزادراه‌ کشور سیستم دریافت عوارض به صورت الکترونیکی و از طریق ETC صورت می‌گیرد اما با توجه به مشکلاتی که در آزادراه تهران _ شمال وجود دارند با وجود آنکه این آزادراه مجهز به دستگاه‌های الکترونیکی است اما دریافت عوارض همچنان به صورت دستی و از طریق کارت بانکی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیات سرمدی اظهار کرد: متاسفانه علی رغم آنکه تاکنون چندین بار اعلام کرده‌ایم که کاربران عوارض خود را پرداخت کنند و رئیس پلیس راهور هم به این موضوع ورود کرده اما هنوز در دریافت عوارض در این قطعه با مشکل مواجه هستیم.

مدیر کل آزادراه‌های کشور با بیان اینکه واقعیت آن است که سرمایه گذار کماکان اعلام عدم رضایت می‌کند و با وجود آنکه بخش خصوصی در این پروژه‌های عظیم سرمایه‌گذاری کرده اما بازگشت سرمایه برای آنها هنوز به صورت کامل صورت نگرفته است، افرود: ما تمام تلاش خود را می‌کنیم که در این زمینه بتوانیم بخش خصوصی را راضی نگه داریم و تاکنون هم پلیس راهور اقدام به اعمال قانون کرده اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

او توضیح داد: امیدواریم هر چه سریعتر قانون عوارض شناور و مالیات بر ارزش افزوده در مجلس برای این بخش تصویب شود تا بخشی از این مشکلات در حوزه پرداخت عوارض برطرف شود.

بیات سرمدی بیان کرد: پرداخت عوارض به صورت شناور به این صورت است که ماهانه در صورت عدم پرداخت عوارض توسط کاربران ۲ درصد بر نرخ جریمه آنها افزوده می‌شود و این موضوع کمک می‌کند که سرمایه‌گذار حداقل سالیانه در صورت عدم پرداخت عوارض از سوی کاربران ۲۴ درصد سود دریافت کند.

مدیر کل آزاد راه‌های کشور تاکید کرد: اما متاسفانه شرایط کنونی در حوزه عوارض به این صورت است که اگر کاربری عوارض خود را پرداخت نکند ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان نرخ جریمه برای او لحاظ می‌شود و بعد از سه سال هم همان ۴۰ هزار تومان است و هیچ نرخ سودی به جریمه اضافه نمی‌شود و این مشکل همچنان در این حوزه وجود دارد.

بیات سرمدی  با بیان اینکه درصد قابل توجهی از مشکلاتی که در حوزه پرداخت عوارض داشتیم حذف شده است، گفت: برخی از این مشکلات باز می‌گردد به زمان کمی که کاربران آزاد راهی داشتند که ظرف ۴۸ ساعت باید عوارض را پرداخت می‌کردند؛ بنابراین زمان تعیین شده در اتاق بانکی ما برای تراکنش‌های موجود در برخی مواقع با مشکل مواجه می‌شد‌.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: بنابراین، این مشکل برای برخی از کاربران ایجاد می‌شد و البته درصدی که این مشکل را داشتند به گونه‌ای بود  که هم از کیف پول آنها پول کسر می‌شد و هم جریمه می‌شدند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آزادراه حمل ونقل عوارضی حمل ونقل آزادراه تهران شمال پرداخت عوارض دریافت عوارض بیات سرمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۵۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!

شاید تا 35 سال پیش کسی از ایمپلنت دندان و این رویداد ارزشمند خبر نداشت. هر کسی که در ایران به هر دلیلی دندان خود را می‌کشید، باید جای خالی آن را به عنوان یادگاری و یک درس عبرت بزرگ، در دهان تحمل می‌کرد. مشکلاتی از قبیل کمبود اعتماد به نفس، عدم تلفظ صحیح کلمات و حتی مشکل در جویدن غذا هم که به سبزه آراسته می‌شد. آن روزها شاید راه‌حلی برایش وجود نداشت، اما امروزه به قوت پیشبرد علم و تکنولوژی و تلاش دندان‌پزشکان شاهد روبداد بزرگی به نام کاشت دندان یا ایمپلنت دندان هستیم. اگر شما هم دندان کشیده شده دارید! نیازی نیست مانند گذشته‌ به تحمل مشکلات بپردازید، کافی است میزان اطلاعات خود را بالا ببرید و دستی به سر و صورت خود بکشید و از این پیشرفت بزرگ بشری استفاده کنید.

آیا ایمپلنت دندان (کاشت دندان) واقعا جای خالی دندان را پر می‌کند؟

هیچ فردی نیست که دندان خود را از دست داده باشد، اما نخواهد جایگزینی برای آن بیابد. ایمپلنت دندان که به عنوان کاشت دندان میان بیماران رواج یافته، یک روش درمان فوق‌العاده قدرتمند برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. بله این حقیقت دارد که امروزه برای پر کردن جای خالی دندان می‌توان از کاشت دندان استفاده کرد. کاشت دندان شامل قرار دادن یک پیچ فلزی درون استخوان فک است و سپس یک تاج دندان روی آن قرار داده می‌شود. به این ترتیب جای خالی دندان پر می‌شود و شخص به راحتی می‌تواند به انجام کارهای روزمره بپردازد.

چرا ایمپلنت دیجیتالی دقیق‌تر از ایمپلنت معمولی عمل می‌کند؟

ایمپلنت دیجیتال از روش‌های جدیدتر درمان ایمپلنت دندان است که در آن با استفاده از فناوری‌های دیجیتال سعی می‌شود، درمان سریع‌تر و دقیق‌تر انجام شود. در این نوع درمان از تجهیزات و فناوری‌های زیر استفاده می‌شود:

اسکن دیجیتالی جهت قالب‌گیری دیجیتالی: در روش قالب‌گیری دیجیتالی، نیازی به استفاده از خمیر قالب‌گیری نیست و صرفا با کامپیوتر، دهانتان اسکن شده و با تصاویری که ثبت می‌شود، کار ساخت ترمیم شروع خواهد شد. عکس برداری دیجیتال: این فناوری از جدیدترین تکنولوژی‌های عکس برداری دیجیتال است که در آن نیازی به قرار دادن فیلم در دهانتان نیست و فقط با دستگاه عکس گرفته می‌شود. دوربین داخل دهانی: با استفاده از دوربین دهانی، دندانپزشک میتواند به صورت کامل وضعیت دندان‌های شما را مورد برررسی قرار دهد. مدل سازی سه بعدی با کامپیوتر: مدل‌سازی سه بعدی با کامپیوتر به دندانپزشک کمک می‌کند تا وضعیت استخوان و عصب محل کاشت دندان را به صورت دقیق‌تر مشخص کند. این کار باعث کاهش دوره نقاهت کاشت دندان خواهد شد. طراحی و ساخت با کمک کامپیوتر: در این روش با دقت بالا ترمیم ساخته خواهد شد. در روش سنتی این کار حداکثر دو هفته طول می‌کشد و اما با استفاده تجهیزات دیجیتالی همه این موارد در مدت یک روز به اتمام خواهد رسید.

آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد؟

یکی از چالیش‌هایی که بیماران با آن مواجه هستند، این است که پس از صرف هزینه ایمپلنت دندان آیا درمان و بهبودی کامل صورت می‌گیرد؟ آیا ایمپلنت عوارض هم دارد؟ در پاسخ باید گفت دندانپزشکان از دقت بالایی در ایمپلنت استفاده می‌کنند. آنان سعی دارند با استفاده از آزمایشات اولیه از وضعیت استخوانی و دهانی شما اطمینان حاصل کنند تا بتوانند بهترین راه‌حل را ارائه دهند. بنابراین سعی کنید، تمامی آزمایشات قبل از ایمپلنت را انجام بدهید. عوارض ایمپلنت دندانی شامل دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت است. عوارض کوتاه مدت ایمپلنت دندانی پس از کاشت بروز می‌کند و شامل درد بعد از ایمپلنت دندان، تورم، التهاب و خونریزی است. عوارضی که پس از ایمپلنت به وجود می‌آید، معمولا پس از مدت 2 هفته به صوتر کامل رفع می‌شود و جای نگرانی نیست. عوارض بلند مدت ایمپلنت شامل عفونت لثه، التهاب و تورم، شکستگی، لق شدن ایمپلنت، جدا شدن تاج دندان و حتی شکستگی کامل است.

خطرات ایمپلنت برای افراد دیابتی چه مواردی است؟

کاشت دندان برای دیابتی‌ها با چالش‌هایی همراه است. دیابتی‌ها به دلیل اینکه گلوکز خون‌شان بالاست با مشکلاتی از قبیل کاهش عملکرد گلبول سفید رو به رو هستند. از این رو احتمال افزایش عفونت نیز وجود دارد. با توجه به اینکه سیستم ایمنی این افراد ضعیف است، این امر می‌تواند به عنوان یک تهدید جدی برای پس زدن ایمپلنت دندان به شمار رود. لذا افراد دیابتی دقت کنند که زمانی می‌توانند ایمپلنت کنند که میزان گلوکز خون به حد نصاب کنترل شده بین محدوده 70 تا 180 برسد. میزان قند خون برای ایمپلنت در بیماران دیابتی صرفا وابسته به پارامتر hba1c در آزمایش قند خون است که باید کمتر از 8 باشد.

آیا با وجود عوارض بعد از کاشت ایمپلنت، می‌توان ریسک کاشت دندان را پذیرفت؟

عوارض بلند مدت بعد از کاشت ایمپلنت تنها در صورتی به وجود می‌آید که از برندهای نامرغوب استفاده کنید. در حال حاضر برندهایی چون: کره‌ای، چینی، آلمانی، آمریکایی و سوئیسی برای ایمپلنت در ایران وجود دارد. برندهای ایمپلنت‌ها با توجه به روش تولید، جنس محصول، اندازه و ضخامت با یکدیگر متفاوت هستند. استفاده از بهترین برند برای ایمپلنت، در طولانی مدت عوارض کمتری خواهد داشت. در مواقع بسیاری ایمپلنت با استخوان ترکیب شده و مانا خواهد شد. اما در مواقعی که دندان پس زده شود و ریشه با ایمپلنت یکی نشود، دندان به صورت کامل از بین خواهد رفت.

مهم‌ترین مراقبت‌های قبل از کاشت دندان چیست؟

مجموعه مراقبت‌های مختلفی برای کاشت دندان وجود دارد که باعث افزای شطول عمر آن می‌شود. از جمله می‌توان به مواردی مانند رعایت بهداشت دهان و دندان، رعایت رژیم غذایی مناسب بعد از کاشت ایمپلنت، استفاده از کمپرس سرد و انجام معاینات سالیانه اشاره کرد.

وجود خونریزی پس از عمل: آنچه بیماران را نگران می‌کند وجود خونریزی پس از عمل است. بعد از عمل ایمپلنت ممکن است کمی خونابه در دهان جمع شود، در این صورت می‌توانید با استفاده از دستمال، از افزایش خونریزی جلوگیری کرد. انجام ورزش: دقت کنید که تا 1 ماه پس از ایمپلنت نیازی به انجام فعالیت‌های سنگین نیست و کافی است با انجام پیاده روی به سرعت بخشیدن بهبودی ایمپلنت کمک کنید. استفاده از خلال دندان: دقت کنید که برای تمیز کردن دندان از اجسام نوک تیز مانند خلال دندان استفاده نکنید. تا حد امکان سعی کنید از نخ دندان با کیفیت استفاده کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت / بارش باران در محورهای ۱۱ استان
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران
  • ترافیک سنگین در جاده‌های منتهی به تهران حتی یک‌روز پس از تعطیلات
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران | تردد در این مسیرها به سمت تهران روان است
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ چالوس و هراز قفل شد
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ محورهای چالوس و هراز قفل شد
  • ترافیک سنگین در آزادراه قزوین کرج تهران