Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، سعید شاهسواری با اعلام این خبر اظهار کرد: به واسطه وعده قبلی رئیس بنیاد مستضعفان درخصوص هزینه کرد عواید حاصل از تردد مسافران از آزادراه تهران-شمال و استفاده از این عواید برای محرومیت زدایی از مناطق محروم کشور، همه درآمد حاصل از عوارض آزادراه تهران شمال، صرف محرومیت زدایی از مناطق محروم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آزادراه تهران شمال با بیان اینکه بنیاد مستضعفان در ساخت آزادراه تهران شمال به هیچ وجه نگاه درآمدزایی نداشته است افزود: بنیاد مستضعفان در تلاش است تا با حضور در پروژه هایی که زیرساخت توسعه کشور به شمار می روند، به پیشرفت و آبادانی کشور کمک کند و بر همین اساس نیز احداث آزادراه تهران شمال را با مشارکت دولت کلید زد.

وی بیان کرد: سال گذشته درآمد حاصل از اخذ عوارض آزادراهی در مسیر آزادراه تهران شمال، چیزی در حدود ۸۰ میلیارد تومان بود که این مبلغ در پایان سال ۹۹ برای رفع محرومیت از چهره مناطق محروم کشور هزینه شد و در بهار امسال نیز درآمد این آزادراه از محل عوارض تردد خودروهای عبوری در حدود ۳۵ میلیارد تومان بود که این رقم نیز برای محرومیت‌زدایی از مناطق محروم کشور تخصیص یافت.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، بنیاد مستضعفان با حضور در ۳۰ منطقه محروم کشور در قالب طرح مناطق هدف آبادانی و پیشرفت، در تلاش است تا با انجام اقدامات مختلف از جمله برنامه های اشتغالزایی و پروژه های عمرانی همچون راه و احداث مدرسه و خانه بهداشت، علاوه بر کمرنگ کردن رد محرومیت از چهره این مناطق، در جهت خودکفایی مردم این مناطق گام بردارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت آزادراه تهران شمال سعید شاهسواری درآمد عوارض آزادراه تهران شمال مناطق محروم محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان آزادراه تهران شمال بنیاد مستضعفان مناطق محروم محروم کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۰۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران

نماینده مردم تهران از درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های خصوصی، پیمانکارها، واسطه‌ها و برخی مدیران شهرداری تهران از محل تفکیک پسماند خبر داد و گفت: بر اساس شواهد موجود، برخی مدیران میانی شهرداری در مافیای پسماند ذینفع هستند. - اخبار استانها -

علی خضریان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ری، درباره معضل کارگاه‌های غیرمجاز تفکیک پسماند در اراضی کشاورزی ری، اظهار داشت: موضوع ساماندهی تفکیک زباله را بارها از شهردار تهران و استاندار تهران پیگیری کردم، زیرا که در صورت اجرای طرح جمع‌آوری و تفکیک پسماند از مبدأ، مشکل انتقال پسماند به روستاهای ری برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه پسماند تهران موضوعی پیچیده، حساس و متکثر است، افزود: یکی از دلایل اصلی معضل پسماند رانت و فسادی است که پشت مافیا پسماند وجود دارد.

نماینده مردم تهران در ادامه گفت: در حال حاضر شرکت‌های خصوصی، پیمانکارها، واسطه‌ها و برخی مدیران شهرداری سالانه در حدود 6 هزار میلیارد تومان از محل تفکیک پسماند درآمد کسب می‌کنند.

خضریان با بیان اینکه باند بزرگی در حوزه پسماند تهران وجود داد که می‌بایست در خصوص آن تصمیم‌گیری ملی انجام شود، تصریح کرد: در شهرداری عوامل ذی‌نفعی حضور دارند که اجازه نمی‌دهند معضل پسماند حل شود و یا MRF در تهران راه‌اندازی شود زیرا که با راه‌اندازی این طرح درآمد کلانی از دست مافیا خارج می‌شود.

وی تأکید کرد: براساس شواهد موجود چون برخی مدیران میانی شهرداری در این موضوع ذینفع هستند، هیچ‌گاه تصمیم‌گیری اساسی در این موضوع انجام نمی‌گیرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در ادامه گفت: در مقطعی اعلام شد که شهرداری قصد اجرای تفکیک پسماند در مبدأ و جمع‌آوری پسماند به شیوه MRF را در شهر تهران دارد، اما طرح شکست خورد و تعطیل شد، در صورتی که اگر اصولی و دقیق اجرایی می‌شد، دیگر معضل تفکیک پلاستیک در اراضی کشاورزی ری را شاهد نبودیم.

وی افزود: در طرح MRF، شهر تهران به 8 پهنه تقسیم می‌شد و در هر پهنه نیاز به مرکز کوچکی برای تفکیک سطحی وجود داشت که در نهایت پسماند ورودی به آرادکوه نیز تفکیک شده و کاهش یافته به این منطقه منتقل می‌شد.

خضریان در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تفکیک زباله در مبدأ در استان اصفهان به صورت بسیار موفق اجرایی شده که کمکی نیز برای اقتصاد خانواده‌ها محسوب می‌شود، اما در تهران دست‌های پشت پرده‌ای در کار است که اجازه به ثمر رسیدن این طرح را نمی‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • ورود موتورسیکلت به آزادراه‌ها ممنوع است
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • تداوم بارش‌ها در تهران و این مناطق تا جمعه
  • تداوم بارش‌ها در تهران و این مناطق تا جمعه | شدت بارش‌ها در ۲ استان ؛ هوا سردتر می‌شود | سامانه بارشی جدید در راه ایران
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت / بارش باران در محورهای ۱۱ استان
  • بازگشت سرما به این مناطق از امروز | رگبار باران و رعد و برق در چندین استان | تهران هم بارانی می‌شود
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم